Mai nap: szerda, 27 máj. 2020
Itt Vagyok:     Címlap Aereco szellőzési megoldások Aereco-szellőzési megoldás
Aereco-szellőzési megoldások PDF Nyomtatás E-mail
Írta: jadmin   
2010. november 11. csütörtök, 13:34

Az Aereco termékek Hajdú-Bihar megyei forgalmazása mellett a készülékek tervezésével, a rendszerbe tervezett légbevezetők, légelvezetők, ventllátorok kivitelezésével is foglalkozik társaságunk. Számos társasházba kerültek légbevezetők, légelvezetők, ventllátorok beépítésre saját kivitelezésünkben, Nagyon sok családi házban sikerült a rendszer elemek beépítésével sikerült megakadályoznunk a túlzott párásodást ill penészesedés megszűnését.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az üzletben történő vásárlás előtt telefonon egyeztetni szíveskedjenek!Köszönjük a megértést!

Az Aereco S.A. a franciaországi, Marne-la-Vallee-i központ irányításával a világ számos országában jelen van leányvállalataival, képviseleti irodáival és értékesítéssel foglalkozó képviselőkkel, így Nyugat- és Kelet-Európában, Kínában, Japánban és egyéb ázsiai, illetve az amerikai kontinens egyes országaiban. Pillanatnyilag csak az hat leányvállalattal és három értékesítési irodával az Aereco közel 230 munkavállalót foglalkoztat, akik mind a minőség, a teljesítmény és az innováció mellett kötelezték el magukat.

A Marne-la-Vallee-i gyárban jelenleg több, mint egymillió szellőzőelemet készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos. Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.


Innováció, hogy folyamatosan az élen maradjunk

Partnervállalatunk a CERGA kutatóközpont folyamatosan kutat, fejleszt és tesztel innovatív megoldásokat és folyamatokat, amelyeket beépítünk a jövőbeli termékeinkbe. A CERGA a belső levegő minőség, akusztika és különböző légmennyiség vizsgálatokra specializálódott szakértőkkel, valamint megfelelő berendezésekkel rendelkezik, hogy hatékony új szellőzőrendszereket fejlesszen ki.


 

Tervezés

Mérnök csapatunk a laboratóriumból kikerülő prototípusokat fejleszti tovább, azok teljesítményi, formatervezési, minőségi igényeinek és az előállítási költségek figyelembe vétele mellett. Modern technológiákat alkalmazva (CAD tervezés, gyors prototípus készítés...) a termékek rövid idő alatt gyártási fázisba, majd a piacra kerülhetnek.


Gyártás - Több mint egymillió termék évente

A termékek Franciaországban, a Marne-la-Vallee-i gyárban készülnek 5000 m2 alapterületen. A gyártási folyamat és a technológia precíz biztosításához szükséges gyártószerszámokat mérnökeink fejlesztik ki. A higroszabályozású elemek páraérzékelőjét egy speciálisan erre a célra kialakított légkezelt helyiségben állítják elő.


Minőség

A minőség kulcsszó az Aereco-nál. Ezt minden gyártási folyamat esetében ellenőrizzük, így biztosítjuk a vevői igényeket, a legjobb árakat és a legrövidebb szállítási határidőt. Termékeink átesnek fontos Francia intézetek különböző minőségi vizsgálatin is, így például SOCOTEC, CETIAT, CSTB, stb...

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 05:39